Informatie

Allereerst willen wij allen die getroffen zijn door het coronavirus een hart onder de riem steken.  Eens zal dit alles voorbij zijn en kunnen we het normale leven weer opnemen.

Voorlopig blijven onze lokalen ingevolge de opgelegde maatregelen nog gesloten.

Enkel het Gildenhuis zal als eerste de deuren weer kunnen openen.  Om praktische redenen zal dit vanaf 15.06 kunnen.

Maar ook tijdens de coronacrisis hebben wij niet stilgezeten.  Onze keuken werd tijdens deze periode verbouwd met nieuwe muren, vloer, plafond en inrichting.

Het is steeds de betrachting van de vzw Parochiecentrum Berlaar-Heikant geweest om zo veel mogelijk stielmannen en vaklui van de Hei aan te spreken.  Dank zij de goede samenwerking en opvolging door de verschillende partijen is alle werk dan ook vlot verlopen.

Hierdoor wordt het Parochiecentrum nog aantrekkelijker voor u als huurder en gebruiker.

Tot binnenkort !

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160